Detox je garderobe

Course Dates: Open-ended
Enrollment Dates: Enroll Anytime
Who can Enroll: Anyone
Course Language: Nederlands
Price: € 94,00 € 75,00

About the Course

Dit stappenplan helpt jou om van jouw overvolle kledingkast een fijne en overzichtelijke garderobe te maken. Een garderobe waar je blij van wordt met alleen jouw favoriete kledingstukken. Ik ga je daarbij helpen! 
Maar wil je dan ook wat voor mij doen? Ik wil namelijk erg graag dat jij succes boekt met deze cursus. 
Daarvoor is het nodig dat jij niet alleen deze lessen koopt, maar dat je ze ook daadwerkelijk gaat volgen en áfmaakt. Eén van de manieren om dat te realiseren, is het inplannen in je agenda. 

Pak je agenda!
De hele cursus met 5 lessen komt in 1 keer vrij, van zodra je je hebt ingeschreven. De lessen hebben een logische opbouw, waarbij je pas naar de volgende les kunt gaan als je een les hebt afgerond. Zo mis je niets. 
Dus pak je agenda en plan gelijk wat tijd vrij! Een half uurtje per dag tot een uur is meestal genoeg.
Het opruimen van je kledingkast (les 2)  is de grootste klus waar je wel een halve tot hele dag vrij voor mag plannen zodat je ongestoord aan het werk kunt. Plan gelijk een datum waarop je deze klus wilt gaan aanpakken. 


Heb je vragen tijdens de cursus? 
Heb je vragen tijdens de cursus, gebruik dan de chatbox rechts onderin elke pagina. Ik ben er om jou te ondersteunen en je vragen te beantwoorden. Elke dag check ik mijn mail dus je krijgt sowiezo binnen 24 uur antwoord. 

 

En onthou waar je het voor doet
Hoe fijn zou het zijn om rust te creëren in je kast en hoofd en een einde te maken aan de ik-heb-niks-om-aan-te-trekken paniek?
Wens je heel veel succes en plezier met het creëren van jouw MINIMALE garderobe met MAXIMALE uitstraling!

Liefs Veerle

 

Course Structure

Instructors

Veerle Biront


This entry was posted in . Bookmark the permalink.